Seguiment PRL 2021

A Viladecans hem elaborat un paquet de 36 mesures de xoc dotat amb 4,7 milions de pressupost per tal de seguir ajudant a tots els col•lectius viladecanencs que s'han vist afectats per la pandèmia de la COVID-19. Les mesures s'organitzen entorn dels 8 públics objectius a qui van dirigides i són concretes i avaluables, per tal de garantir-ne el compliment.

El Pla de Reactivació Local 2021 dóna continuïtat al de 2020, que amb un paquet de 134 mesures tenia per objectiu reactivar els sectors i àmbits sanitaris, socials, econòmics i humanitaris que havien estat més afectats per la crisi que va ocasionar la pandèmia.

Encara ara ens trobem en un moment complicat, i per aquest motiu, el PRL d'enguany, es convertirà en un instrument clau per fer front a la situació actual. Aquest es complementarà els gairebé 100 milions de pressupost municipal 2021, per tal de permetre la prestació i reforç dels serveis municipals i poder afrontar les necessitats provocades per la pandèmia; i l'Agenda 2030 i Agenda Urbana, per una Viladecans del futur compartida amb la ciutadania sense perdre de vista els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Un any de reptes:

  • 4,7 milions d'euros de pressupost
  • 76 accions concretes per posar les mesures en pràctica
  • 4 agrupacions empresarials i comercials implicades en la creació del document
  • 36 mesures diferents per reactivar la ciutat

Veure presentació complerta

Nota metodològica
- Cadascuna de les mesures i actuacions del present pla han estat adreçades tant a un únic públic objectiu, com a més d'un.
- Aquest fet comporta que el nombre total de mesures i actuacions que presenta la plataforma de seguiment del PRL2021 sigui superior al nombre real de mesures i actuacions que es presenten en el document del PRL.
- No es tracta d'un error, simplement, hem volgut estructurar la informació d'una forma diferent perquè estigui adreçada als diferents públics objectiu del pla.
- Així doncs, la interpretació de les dades agregades per tipologia, per ODS i per Estat, ha de centar-se en els percentatges i no en el nombre d'actuacions.

Darrera actualització: 01 febrer de 2022

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són un conjunt d'objectius mundials relacionats amb els desafiaments ambientals, polítics i econòmics amb què s'enfronta el nostre món. Aquí pots veure com el Pla connecta amb els ODS.